lite tårta...


Tjenis penis :D
första skoldagen i min nya klass idag på livsmedelsprogrammet! Gick ju ganska så bra, var kul att träffa nytt folk. Alla verkade snälla och roliga, så det verkar bli en bra klass det ;)

Så nu lägger jag upp en bild på en tårta som jag gjorde till en tjej i sommras, hon heter uppenbarligen Emma :) kanske inte ser så proffsig ut men dom sa att den var super god så man får ju hoppas! :D

ny header? Ja/nej?


En fråga till er! :)
Ska jag byta header? funderar faktiskt på att välja den här men får se..vad tycker ni? :)

the pictures


Tjooo :)
Här får ni några "nya" och "1 år gamla bilder". Nummer 1,2 och 4 är 1 år gamla sen är 3,5,6,7 och 8 dom nytagna bilderna. :) Tog dom faktiskt igår ;) man kan ju säga att jag har förändrtas lite ^^rätt kul att kolla på faktiskt, tänk hur man ser ut om ett år :o då har jag gått gymnasiet i ett år och har antagligen förändrats ganska så mkt. :)
Nu när skolan börjar lär jag börja blogga lite bättre men får se på det. :)

sjukling igen


Hejsan hoppsan.
Sorry för dålig uppdatering men det är sommar och jag är upptagen med att leva livet! Måste ju passa på nu när det är sommar för på vintern kan man inte göra alla saker som man kan nu och om man inte gör dom sakerna nu kommer man bara ångra sig när den gråa kalla vintern kommer. Men iaf, anledningen till att jag har tid nu är för att jag har blivit sjuk helt plötsligt..har typ sjukt hög feber och kan inte gå eller röra mig. Känner mig som en gamling. Så här får ni en sjuk bild på mig, inget smink eller nånting! Som ni kanske ser har jag färgat hela håret blondt. Jag kan ta ett kort snart så kan ni få se hela håret, själv tycker jag att det blev ganska bra. :) Jag slänger in några bilder snart så kan ni få se hur jag såg ut för 1 år sen och nu ungefär :)
pusshaj ♥

RSS 2.0