en dag i gbg med en ball brud


Hallo! :D
Idag var jag och Moa i göteborg, det var riktigt trevligt! Vi hälsade på kebabmannen och handla riktigt mycket. Här är grejerna jag köpte, köpte en present till Tilda också men kanske inte så himla smart att lägga ut den på bloggen (a)


En otroligt god parfym :D
Love generation Blue heter den. Köpte den på Lindex för endast 99 kr (på kicks kostar den 300 nånting) så det är värt att köpa den på lindex. :)


En bh och ett par trosor är aldrig fel! :D Riktigt billigt också, kosta 180 tsm. :) Allt köpt på lindex.

såg bara 5 minuter

Guten morgen!
Ja nu ska jag avslöja hur det gick att kolla på
"I know what you did last summer". Haha, kan ju säga att jag såg 5 minuter sen la jag av, helt sjukt vad läskigt det var! En kille fick ju en krok upp i hakan :s hur ska man kunna kolla på sånt? fast man kanske inte ska kolla själv när man ska kolla på såna filmer, mycket bättre att kolla 2 stycken. Då kan ena kolla och den andra sitta och gömma sig bakom en kudde (som jag brukar göra) haha. Men iaf, dom som gillar skräckfilmer kan ju kolla på den för den är läskig! fast jag såg ju igentligen bara 45 minuter eller nåt sånt (hade börjat kolla på filmen redan på morgonen).

Nu väntar jag på att Några ska komma hit så ska vi fika. :)
Hoppas ni får en bra dag!
Pusshej♥

I know what you did last summer ;)


Tjena tjena! :D
Idag har Fredrik och Jesper hjälpt mig och mamma att sätta upp hyllor i hela lägenheten. När allt i mitt rum är klart kan jag ta kort och visa så får ni se mitt underbara rum! Jag stormtrivs redan och det är inte ens klart!^^

Men iaf, jag började se på "I know what you did last summer" förut och den är ju helt otroligt läskig, har inte ens kommit till det läskiga och jag är redan helt vettskrämd (visserligen är jag otroligt lättskrämd). Så snart ska jag fortsätta att kolla på den så ni får hålla tummarna för mig så jag typ inte dör av rädsla. Kan skriva imorgon hur det gick ;)
Pusshej ♥

gaaaaaah


Hur ska jag göra med mitt hår?! lugg? lockigt? rakt? snelugg? gaaaaaaaaaaah!

musik på högsta volym!

Hejhej! :)
Här får ni några låtar, riktigt bra! Mamma åkte precis iväg och dansa så nu sitter jag på mitt rum och har på högsta volym och dunkar dom här låtarna! :D Riktigt riktigt härligt!

Wavin flag (VM låten)


Lucky (lucky twice)

Piggg

Hejhej!
Kom hem för en stund sen, gud vad pigg jag är! (Klockan är 01:25) helt otroligt, fast kan bero på alla energidrycker jag har druckit...lär inte sova på en stund iaf (a) så dom som vill kan ju vara sociala på msn! :D

Åska! :o

Sitter och väntar på att Jesper och Fredrik ska komma och hämta maten så jag kan cykla iväg till ica och köpa en tandborste (a) den jag fick av mamma var så hård och då gör det jätte ont att borsta tänderna :o
ja jag har flyttat till mamma nu. Har fått skrivbord och flyttat sängen så imorgon ska vi fixa upp hyllor så jag kan få upp en platt-tv på väggen (a)(är igentligen Jonathans men jag får låna den). Så snart har jag ett fint rum hos mamma, det enda jag saknar med att bo hos pappa är ju självaste pappa..har bott hos dig i hela 16 år och nu träffar jag dig inte alls. Blir nästan tårögd, helt otroligt hur man kan sakna någon såhär mycket! Men jag vet ju att du har det bra och det är det viktigaste. Älskar dig pappa ♥
Haha känner att det blev ett väldigt depp inlägg, men det kan också vara bra ibland (a)


oj! Nu börja det åska här, kanske inte kan ta cykeln till ica sen..ahah aja jag bloggar mer sen. :)
Pusshej ♥

Skrattar ihjäl mig!

Haha, hoppas verkligen inte han är seriös med det här. Men han bjuder iaf på sig själv och han gav mig ett gott skratt! :D


Ramla med cykeln

Hejsan hoppsan! Kom just hem från stan, har fixat bankkort till mig, och så hämtade jag mig cykel också (tack så jätte mycket fredrik för cykeln!) Ramlade en gång men sånt kan ju hända även den bästa (a) haha. Mamma och jag åkte väen till Ö&B och köpte en cykelkorg så nu har jag det med! :) sen ikväll blir det grillfest så det lär ju bli kul! :)
Pusshej♥

Sommarlåtar!

Hej hej! :) Här får ni några dagens låtar eftersom jag nite har lagt in några på ett tag. Låten jag letade efter hittade jag inte så jag får väl fortsätta leta så om ni vill höra en ritkig sommarlåt ska ni hålla utkik efter den här på bloggen! :D Alla låtar som jag lagt upp på nu är inte sommarlåtar men dom är bra iaf! Och vissa är jätte jätte gamla så det behöver ni inte skriva för det vet jag redan! :)


Tjena tjena året solbränna!



Nu är den här!



Kommer du ihåg?



Face drop!




jag lever!

Hallo! :)
Förlåt för att jag inte skrivit något på jätte länge men jag har inte orkat och inte haft tid...eller jag ahr haft tid men har helt enkelt inte orkat. ^^ Men iaf, det är sista veckan i grundskolan nu och det känns helt okej, kommer sakna min klass så otroligt mycket, eller ja..vissa iaf! Nu den sista veckan är det bara mys och lekar som står på planeringen! Riktigt gött, på onsdag är det avslutningsmiddag för niorna, lärarna har satt ihop en fin middag och så ska dom spela upp massa saker som dom gjort. :)
Ne nu ska jag nog hjälpa pappa med maten, vi hörs senare och då får ni även dagens låt!
Pusshej ♥

Perfekt väder


God morgon!
Ohja, det är en perfekt dag för Liseberg ;) gud vad jag är nervös! Håller på att sminka mig men det går nästan inte pga att jag är så nervös^^
Men ska försöka fortsätta sminka mig iaf, så vi hörs sen . :)
Puss♥

film/nervös


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film på laptopen (a) gillar den väldigt väldigt mycket!♥ Men iaf, filmen heter "Om ödet får bestämma". Vet inte om den är bra men det kan jag berätta imorgon. Igentligen borde jag gå och lägga mig och försöka sova men jag är så sjukt nervös inför Liseberg imorgon, jag vet att det låter jätte löjligt men jag blir alltid jätte nervös inför Liseberg. Alla åkatraktioner man kan åka..pirret i magen när man åker upswinget, det är helt otroligt! Men jag älskar att vara nervös, det betyder bara att det kommer bli roligt imorgon. :)
Ne nu ska jag lägga mig i sängen.
Puss ♥

Ögonblicket som alla har väntat på!

Nu är ögonblicket som alla väntat på här! Jag ska berätta vad jag och mina kompisar ska någonstans imorgon. *Trumvirvel* LISEBERG ska vi till imorgon! IIIIH, jag är så himla nervös, imorse när jag vakna trodde jag att jag skulle dö av alla fjärliar i magen :o men lite fjärliar i magen är alltid bra att ha ;) riktigt kul ska det bli!

Punkrocker



Dagens låt heter "I wish i was a punkrocker" riktigt härlig låt, den är några år gammal men ack så bra den är! :)

RSS 2.0