Valborg

Tjaaaaaaaaaaa :D
Nu är det fredag och jag är så jävla glad! Har varit depp hela veckan men nu är jag glad igen, kanske beror på att min mobil har kommit och att det är feest ikväll. Det kommer blir helt sjutk kul ikväll hoppas jag. Det ska tydligen regna :( men lite regn ska inte få förstöra för oss tycker jag!

Snart ska jag och annie ta moppen in till ua och hämta lite grejer för ikväll. Sen åker vi hem och då är pappa antagligen hemma och då betyder det att min mobil också är hemma! :D Så då ska jag försöka lära mig lite på den så jag inte typ förstör den (a) vill ju inte lämna in den igen, hade varit väldigt ledsamt. Men som sagt så ska jag försöka lära mig den! :D
Om det blir några bilder ikväll ska jag se fall jag lägger in dom eller inte, beror ju helt och hållet på hur dom blir (a)^^

Men nu ska jag städa lite på rummet så jag får gå ut ikväll, hoppas ni får en riktigt bra valborg!
Pusshej ♥

Mobil


Hallo igen!
Regn regn regn! Just nu det enda som kommer ner från himmlen är regn, det är verkligen sjukt jobbigt med regn, man blir bara trött och deppig! Regna får det göra på natten, det hade varit så himla bra, regn på natten sol på dagen! hade varit sjukt gött. :)
Idag ska jag sälja min lilla kurt(min mobil) till dennis, kommer faktiskt sakna den väldigt väldigt mycket. Det var den första mobilen som jag hade riktigt länge(hade den i nästan 2 år). Jag väntar ju fortfarande på min nya mobil som är på lagning på el giganten, lite ledsen över att jag inte fått tillbaka den. Tycker dom borde fixa felet extra snabbt eftersom det var dom som hade förstört den(touchen funkade inte). Men men, får väl vänta några dagar till sen får jag min skönhet! :D Och det är mobilen på bilden där uppe. :)

Snart är det ju helg också, gud vad jag längtar! Har blivit riktigt skoltrött faktiskt, helt otroligt. På helgerna är jag helt nöjd och glad men på vardagarna är det som jag inte orkar nånting, tycker helgen borde vara längre så man kan vila ut sig riktigt mycket. Skolan är faktiskt riktigt jobbig om man tänker efter!
Jag kommer nog lägga ut nåt innan helgen, så ni får ha det så bra.
Pusshej ♥

27/4


Hallo hallo :)
Nu är klockan 05:54 och det är bara jag vaken känns det som, fattar inte varför jag gick upp såhär tidigt, får väl kolla på tv enda tills jag ska gå ner till annie vilket som blir typ halv 8. xd Lite segt :)
Igår var det tantgympa igen, tog verkligen ut mig :o har aldrig varit så trött efter ett gympapass, jag och sara var typ helt döda. Men det gillar vi starkt! :)

Idag blir det skola sen skulle kanske jag och annie till gården, men bara kanske kanske. Om det inte blir så att vi sticker dit så får jag träna till nationella provet vi ska ha på torsdag, i tyska. Haha jag kommer faila ganska så hårt! Kan typ ingenting i tyskan känns det som.
Kan inte bara sommarlovet komma så slipper vi att vara i skolan och göra massa tråkiga prov? Jag längtar verkligen till sommarlovet nu, ska sova länge varenda jäkla dag! :D
Hihi, men ska nog sätta på ett avsnitt av förhäxad nu.
Vi hörs
Pusshej♥

måndag igen..

God morgon! :)
Nu är det måndag och det betyder att det varit helg, helgen har varit helt sjukt grymt rolig! Ska se fall Hanna kan skicka några bilder, så kanske dom kommer upp på bloggen. ;)
Men som sagt så är det ju måndag och det betyder skola :( jag orkar verkligen inte, vill bara ligga i sängen och sova hela tiden, men jag får väl gå lägga mig tidigt ikväll. Det skulle jag ju ha gjort igår igentligen men så blev det icke.
Så nu ska jag gå ner till Annie och sen ska vi åka moppe till skolan, vi är lite lata (a) hihih
jag kommer göra några fler inlägg nu i veckan så håll ögonen öppna ;) haha
Men ha en bra dag! :D
Pusshej ♥

19 april


Hej hej :)
nu var det väääääldigt länge sen jag la upp något här på bloggen. Det är inte meningen och man ska inte behandla sin blogg så som jag gör! Men nu ska det bli ändring på det!
Det har hänt en del sen jag la upp sist.
Det har ju blivit vår! Underbar vår, och det är fantastiskt! Det känns som alla har vårkänslor och så är det nog också. Alla springer runt och är allmänt galna, och det gillar jag! ^^
Vi har haft nationellaprov i matte, kan ju säga att det inte riktigt gick som jag ville, det blir nog lite sommarskola för mig skulle jag tro. :) Det är ju så himla fett nice asså! Eller inte, men men. Om dom tycker att jag behöver det så får det väl bli det, går ju hellre sommarskola i 2 veckor än att gå iv ett helt jävla år! :o
Har åkt moppe en del också, annie kör som en galning men det gillar vi. :))

Fin bild ni fick på mig där uppe, väldigt snygg tycker jag faktiskt. eller inte.. men men :D
Hoppas att ni inte har saknat mig alltför mycket :D
Puss ♥

RSS 2.0