datooor

tjollahopp! :D
Nu är det snart sovdags, blir ingen skola för mig imon heller men det gör inget, pappa ska åka upp till skolan och hämta lite grejer som måste vara klart den här veckan! Men iaf, när jag ska flytta till mamma ska jag få låna annikas (pappas tjej) dator. Det är en laptop och den har en inbyggd cam! Och då kan man göra massa roliga bilder, typ förvränga dom och massa sånt! Men hela grejen är att...jag ska börja få låna den redan imorgon! WOOOHOOO! Helt otroligt eller hur? Jag kommer ju sitta som klistrad vid den lilla söta datorn, ska se fall man kan instalera sims 2 på den också, så nu vet ni vad jag ska göra imorgon ;) kan söka på google och se fall jag hittar nån bild på den så ni kan få se skönheten.

Nej nu ska jag nog dra mig till sängen, vi hörs imorgon!
Puss ♥

gammal goding ;)


Dagens låt får bli " Hips don't lie" en gammal goding som jag hörde på radion idag, den är riktigt bra även fast den är gammal! Riktigt skön låt. :)

Skor

Hej hej!
Nu är det sommar och jag är fortfarande sjuk, vad är detta?! man ska ju inte vara sjuk på sommaren, det är ju helt fel :s men är lite bättre iaf. :) Eftersom jag inte var i skolan så följde jag med pappa och handlade lite mat, och då passade vi även på att köpa en jeans jacka, örhängen, halsband och skor till skolavslutningen. Blev riktigt nöjd, fast är lite besviken på alla skobutiker, nu är det såhär att jag har väldigt, väldigt, väldigt små fötter. Så jag var inne i nästan varenda skobutik på hela torp men hittade inte en enda fin sko i min storlek! Det fanns jätte fina i 37or, 38or, 39or osv, men inte en enda i 36 eller 35 :O så jag och pappa gick in på coop på barnavdelningen och hittade rätt så fina skor xd men jag menar, hade ju gärna velat ha ett par som jag hitta på dinsko fast som jag inte kunde ha pga mina mini fötter. Så om nån har en skobutik kan ju ni tänka på detta! (a) Haha kände att detta blev ett klago inlägg men det behövs ibland också! ^^
Lägger in dagens låt om en liten stund, hittade en riktig smarrig låt förut ;)
Puss♥

dagens låt


Dagens låt heter " 10 små moppepojkar" :D haha så himla go (a)

Design

Ny design på bloggen! :D
Tack så jätte mycket Nathalie, du är en ängel som hjälpte mig med den (a) är riktigt nöjd. Bloggtrafik är riktigt bra! Har haft över 200 läsare idag :o det är lite roligt tycker jag! :D

fiilm


Hej igen!
Har legat i soffan hela dagen och bara kollat på tv och några filmer. Såg Mulan, den är så himla rolig! Jag älskar den. :) Jag bara undrar fall nån vet hur man lägger in musikinlägg utan videon? så att man inte har någon video till? För det tar så stor plats om videon ska vara med och det gillar inte jag ^^ så om nån vet kan ni ju slänga in en liten kommentar om hur man gör. :)

väder


Guten morgen!
Inatt har jag nog bara sovit 2-3 timmar pga att jag har haft jätte hög feber, inte så himla mysigt men jag blir nog frisk snart. :)
Om ni undrar varför jag har den bilden där uppe så ger jag er en liten ledtråd om vad jag ska göra på onsdag ;) Och om ni tittar riktigt noga så ser ni nog också vart jag ska vara, och det kommer vara rätt bra väder! Det är verkligen sjukt gott. För på det stället jag ska till vill man helst inte att det ska regna...
Haha nej nu tänker jag inte ge er fler ledtrådar, ni har säkert listat ut det redan. Dagens låt kommer in på blogen sen. :)
Puss ♥

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ronjahappe


Det här med bloggtrafik funkar verkligen! Får bara mer och mer läsare för varje minut, rekomonderar verkligen att ni blir medlem och gör så era kompisar blir medlemmar för det är verkligen as bra. :)
Här kan ni bli medlemmar: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ronjahappe

Film

Hejhej igen! :)
Snart ska jag kolla på film med Jonathan, vi ska se shutter island. Den är nog väldigt läskig men det ska väl gå (a)
här får ni en låt som är riktigt bra, Selena Gomez!

cam bild (H)


God middag.
Jahapp, då var man sjuk igen -.- det var inte alls länge sen jag var sjuk så jag tycker att det är lite onödigt att bli sjuk igen! Men men, så kan det gå. Igår var jag hos cornelia med några fina tjejer, vi hade riktigt kul. Vi kolla på film, spela kort, åt gott och bara tog det lugnt. :) Riktigt mysigt! Idag ska jag bara vara hemma eftersom jag är sjuk. Kommer nog vara hemma från skolan på måndag och tisdag också eftersom jag vill vara frisk tills på onsdag! Och vad som händer på onsdag tänker jag inte berätta förrän på tisdag kväll ;) så där har ni något att se fram emot! :D Förresten så vill jag be om ursäkt för att jag inte la upp någon dagens låt igår men jag hann i stort sett inte, men sen ikväll ska ni allt få en smarrig låt ;)
Jag skriver mer sen ikväll, ska nån av er se eurovision songcontest ikväll? vet inte om jag ska det men vi får se.:)
Puss ♥

Bloggtrafik

God morgon. :)
Nu har jag precis ätit frukost och ska snart fixa mitt hår som ser ut som jag vet inte vad. xD Helt otroligt att håret kan bli såhär krulligt. Sen ska jag gå till skolan, och dt är ju fredag idag! Det innebär att det är helg och helg innebär att man får sova. Herre min skapare vad jag ska sova denna helgen!
Jag har blivit medlem på bloggtrafik så jag kanske får lite fler läsare, om ni också vill ha fler läsare kan ni gå in på den här länken:
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ronjahappe.
Om ni blir medlem på den så hjälper ni både mig och dig. ;)
Men nu ska jag nog ta och föröska fixa håret!
Puss♥

Dagens låt

Hallå. :)
Jag har bestämt mig för att ha dagens låt istället för veckans låt, det blir nog lite roligare då. Och ni upptäcker ny musik dessutom :D här är iaf en låt från eurovision song contest som är helt sjukt bra! Om Rumänien går vidare tänker jag fan rösta på dom!
Tycker att ni kan komma med förslag om vad jag kan skriva här på bloggen, tycker det börjar bli lite tråkigt att bara skriva om min vardag :P så kom med förslag :D

nana

Nu har jag duschat efter den jobbiga träningen, det är verkligen så grymt härligt att träna! Helt underbart, och sen när man ligger i sängen och känner att man är jätte trött på grund av att man har tränat och verkligen tagit ut sig. Det är nog det bästa som finns (a) hihi men nu ska jag nog gå och lägga mig, så ni får sova så gott.
Puss god natt. ♥

Träning!

Tjenis!
Ska snart iväg och träna igen, det här är den sista veckan dom har tantgympa och då får man ju faktiskt gå på dom passen tycker jag! :D Det är sjukt kul och väldigt väldigt bra träning. Jag undrar bara om jag kommer kunna gå på det till hösten när jag flyttat till mamma. Men dom kanske har tantgympa i Uddevalla också. :) hoppas på det iaf.
Pusss ♥

Kategori

Hejsan. :)
Jag har gjort en ny kategori som jag har döpt till Musik, eftersom jag lägger in ganska många låtar och så. :)
Funderar på fall jag ska ha veckans låt eller kanske dagens låt? då ger jag massa musiktips till er.
Men iaf, den här killen är helt sjukt bra, älskar rösten. Att han kan ta såna höga toner utan att det låter falskt är helt otroligt. :)
Puss ♥


Nostalgi <3

Jag känner att jag har börjat lyssna på massa låtar som lyssna på när jag gick i typ sexan, men dom är faktiskt riktigt bra tycker jag (a) och så får jag ju lite nostalgi känslor när jag hör dom. Och Dj cammy gör om låtarna riktigt bra tycker jag.
Puss♥


Tävling!


Jag är med och tävlar i den här tvälingen. :)
http://dolphin.blogg.se

Unfaithful


snygg bild


Hola!
Måndag nu då, har varit på bup och varit ute och sprungit idag! Känner mig riktigt duktig faktiskt (a) Har inte så mkt att skriva :/ tror jag skriver mer imorgon, hoppas ni har det bra! :D
Pusss på er ♥

Helgen slut


Tjabba tjena hallå! :)
Då var helgen slut, helgen har varit helt okej. Träffat härligt folk och haft det riktigt gött. Åkte till mamma för att planera lite hur vi ska göra med mitt rum, hur jag ska ha sängen och garderoben och så. ^^  Riktigt skönt att träffa henne igen, var nog några veckor sen :s inte okej!
Sen ikväll ska jag väl inte göra så mycket..typ plugga lite kanske? får göra alla läxor och så innan terminen är slut annars får jag nog inget betyg i no och so. Och så får det inte bli för då kan jag förlora min plats på livsmedel. Men jag ska banne mig plugga nu!

Sommaren är här nu, bilden är från förra sommaren som var helt fantastisk! Hoppas denna kommer bli lika bra eller bättre ;)
Hoppas ni har det bra. :)
Pusss ♥

klänning


God kväll alla glada människor!
Idag har det inte hänt så himla mycket men det har varit vaaaaaarmt! Så himla gott med sol, sol och ännu mera sol. Helt förälskad i solen (a) var på teater förut med Moa och Ella, herregud vad bra den var men den var väldigt sorglig också. Den hette perfekta offer och handlade 3 tjejer och 3 killar, 2 av dom tjejerna blev våldtagna. Så fick man se hur det gick i rätten och så, den var riktigt bra! Bra skådespelare och allt också. :)

Min skolavslutningsklänning på bilden där uppe (a) hihi tycker den är fin. :)
Men nu ska jag göra nåt annat.
Pusss ♥

16

ville bara säga att det är exakt 2 månader kvar till min födelsedag! Woho, fan vad nice det kommer bli!
men nu ska jag ut på balkongen och sola baj baj ♥

Sommarkänslor på g!

God morgon! :)

Nu är det lördag och det är riktigt fint väder ute, helt underbart ju! :D Och fåglarna kvittrar jätte fint ute, man blir bara så himla glad för det är sommarkänslor på g nu! :D Idag ska jag nog inte göra så himla mycket, ska bara chilla och kanske sola lite ute på balkongen men får se, sen ikväll ska jag på teater med älskade Moa :D hihi saknar henne jätte mycket, men det ska bli kul att gå på teater med henne. Hennes bror är med i teatern så det ska ju bli lite kul att kolla på det. ^^ Sen när vi kommer hem ska jag antagligen träffa annie så ska vi kolla på film och bara mysa. Så ser min dag ut antagligen, hoppas ni får en bra dag!
Pusss ♥

blondie/brownie?


Halloj :)
Nu är det snart fredag igen, gott gott! Längtar, inte för att jag har varit i skolan nån gång den här veckan än men jag kan längta till fredag ändå (a) inget roligt har hänt så känns lite meningslöst att göra nåt inlägg :/ eller jo en bra sak har hänt! Jag hittade min skolavlstuningsklänning idag! Fan vad glad jag är, den är helt underbart fin <3 kan lägga upp den nån dag på bloggen.

Bilden är från i sommras när jag hade färgat håret brunt, funderar på att färga men är inte helt säker :s tror jag kommer sakna mitt blonda och kommer se helt blek ut eftersom jag redan är jätte blek :( Vad tycker ni? Blondie eller brownie?
Pusss♥

bild 2


Här är en bättre bild, haha diggar mitt fina ansiktsuttryck :)

Blondiiie nu


Tjollahopp, nu har jag färgat håret. Syns kanske inte så mkt på bilderna men det är bara för att det är webbcam bilder :p ska ta kort sen med min riktiga kamera så ser ni kanske lite bättre :)
Men ska gå nu pusss ♥

bloooond


God morgon
Nu är det långhelg! Fast ändå är jag uppe jätte tidigt, men det är bara för att jag ska in till mamma i uddevalla för att färga håret. Så jag gick upp klockan 6 -.- jag var hur trött som helst, ögonen ville stängas hela tiden men så fick det inte bli! :)
Som sagt så ska jag ju först in till uddevalla sen ska jag åka hem till pappa igen och då ska jag fixa mig inför kvällen, det är ju fest ikväll! Jag kan ju säga att jag inte är så taggad just nu men det kommer väl under dagen. Hoppas det blir kul ikväll, för jag behöver ha kul, det är det nog många som behöver så det blir nog ganska kul ^^ haha
Snart ska jag väcka pappa så ska han ge mig pengar så jag kan köpa hårfärg ^^ men vi hörs sen, jag kommer lägga in en bild på hur håret blev.
Pusshej ♥

Minns varje stund

Hallo hallo :)
Idag är det en bra dag! Vet inte varför, men när jag kom hem från skolan så var jag helt ensam så jag satte igång datorn och satte igång massa goa låtar på högsta volym och massa bas! Det är hur gött som helst! Jag är så jävla glad och jag har ingen aning om varför :o det är bara en sån dag som man är riktigt glad! Iaf jag :)
Här är en av låtarna som jag lyssnar på, jag älskar den här låten verkligen! Texten är så fin. :)
Puss ♥



Musiiiik

Sjukt bra låt det här! Älskar den verkligen. :)

Kille med sjukt bra röst!



Vi kör ett till inlägg idag :D Han är sjukt bra på att sjunga, har nog aldrig hört någon så bra! Kärlek till hans röst! :)

9/5


God morgon eller kanske god middag ^^
Nu är det söndag och jag är så himla seg, helt otroligt faktiskt.
Ska berätta lite om helgen som varit. I fredags så blev det kallbadhuset med lite folk, riktigt härligt faktiskt. :) Och igår gick jag och några runt i lilla ljungskile och lekte tuffa (H) haha ne men vi gick runt för vi inte hade nåt bättre för oss, riktigt kul faktiskt :)

Den veckan som kommer nu är det bara 3 riktiga skoldagar! Kan ni fatta det? 3 skoldagar och 4 helgdagar! :D helt sjukt gott! blir nog nån fest nånstans, hoppas jag iaf. :)
Men innan det blir dom där 4 helgdagarna så har vi 1 nationellt prov i fysik :/ kommer nog gå sådär. Och så har jag 1 omprov i nåt ämne som jag inte kommer ihåg vad det var :$ känner att det kommer gå riktigt bra eftersom jag vet vilket ämne det är och så (a) Men jag får väl göra mitt bästa så blir det as bra!

Bilden som ni ser är på mig och mamma.<3
Pusshej ♥

RSS 2.0